Fem råd for å få det varmere i ditt hjem

Fem råd for å få det varmere i ditt hjem

eletriker

I Norge er det ikke alltid like varmt, noe som ikke er så rart med tanke på beliggenheten. En elektriker kan komme hjem til deg for å gi deg gode tips, råd og tjenester for å gjøre noe med varmen i huset ditt. Men, det fins også gode tips for at det skal bli varmere i ditt hjem uten at du trenger en elektriker i hus. Her finner du fem råd for å få det litt varmere i ditt hjem.

Du kan blant annet huske på å stenge døra til rommene du ikke bruker. Det er både gunstig for strømregningen og varmen i huset at du varmer opp kun de rommene du benytter deg av.

Et annet godt råd er å bytte ut tetningslisten. Det er denne som ofte holder den kalde uteluften ute. Hvis den er gammel og slitt, så kan det være en særdeles god idé å bytte den ut. Men hvis den føles myk og er ny, så gjør den nok fortsatt nytte for seg.

Det meste av varme forsvinner på grunn av dører og vinduer. Derfor kan det være lurt isolere med gardiner. Hvis du trekker gardinene foran vinduene, så vil dette isolere bedre. Et enkelt og godt råd.

Et fjerde tips er å fyre riktig. Husk å bruke tørr ved er første bud. Deretter kan det være smart å bruke tennbriketter, slik at du får fyr i ovnen med en gang.

Et siste tips er å dekke vinduet med folie. Dette vil også bidra til at det isoleres bedre. Men husk å gjøre det på en god og riktig måte.

Med disse fem enkle rådene, så får du det varmere i ditt hjem. Hvis du trenger mer hjelp, så er det lurt å kontakte en elektriker. De sitter på massevis av kunnskap om teamet. En vi kan anbefale er Elman Elektriker fra Trøndelag, disse har vi i ORG NLH fått mye hjelp fra.