Om oss

Om oss

Vi tar for oss nyheter og innovasjon i helsesektoren. I utgangspunktet ser vi på hvordan privat næringsliv klarer å påvirke, forebygge og gjøre alt bedre innen helse og miljø. 

Hvem er vi

Vi er en uavhengig gjeng med studenter som per idag studerer idrettshelse, sykepleie og ergoterapi på Nord Universitet. Målet vårt med denne siden er å kunne skap våre egne kilder. Samt «prøve» å være kjapt oppdatert på nye og innovative løsninger på direkte og indirekte innen helse. Vi tar for oss alt i fra helseforebyggende løsninger til problemstillinger i mange forskjellige punkter og nivåer.

Skribenter:

Lars Petter Aarskog Håkon Pallin Kjeldsen

Nytt innhold

Vi forsøker å publisere innhold og nyheter så frekvent som mulig ? Vi har ikke noe mål om å være en del av den 4. statsmakten, men for vår egen del kunne bidra med stoff for de som er interessert. Har du forslag til noe vi kan skrive om som er relevant, ta kontakt med oss så kan vi få realisert det. Dette er vi meget takknemlig for.

Samarbeid

Vi samarbeider med en rekke aktører som også driver innen helse, samt informasjonsforvaltning generelt. Hvis du ønsker å samarbeide, så er det noe vi kan se på selvfølgelig.

 

 

 

 

Håper du som leser finner alt interessant og ønsker å fortsette å lese! 🙂