Raymond Skjærstad investerer i Ryde Technology AS

Raymond Skjærstad investerer i Ryde Technology AS

Raymond Skjærstad Ryde Technology
Foto: Ryde Technology AS / LinkedIn

Oslo-investoren Raymon Skjærstad har nylig valgt å investere i Ryde Technology AS. Bakgrunnen for valget er at han liker tanken om å gjøre grønne investeringer. Han ser at det foretrekkes miljøvennlige investeringer i dagens investorklima, noe som har utviklet seg til å bli en megatrend.

– Et menneske på sykkel er et av verdens energieffektive fremkomstmiddel. De siste årene har gitt oss en revolusjon når det gjelder små og lette fremkomstmiddel som er svært miljøvennlige og som samtidig fyller et behov blant folket. Verden må bruke mindre energi, så vi så dette som en fantastisk mulighet til å investere i noe som både er blant det mest miljøvennlige man finner samtidig som etterspørselen blant brukerne er veldig høy.

Raymond Skjærstad

Videre forteller han at Ryde Technology AS er et veldrevet selskap med gode verdier.

– Den virkelige miljørevolusjonen ligger i mikrobilitet, og den ønsker vi gjerne å være en del av. Det var en sentral årsak til at vi valgte å investere i selskapet, sier Skjærstad.

Ryde Technology AS er et norsk selskap med hovedkvarter i Oslo som driver med utleie av sparkesykler i byer. På den måten kan innbyggerne frakte seg fra A til B på en miljøvennlig og effektiv måte.

Det hele gjøres på fire steg. Først laster du ned en app. Deretter finner du den nærmeste sparkesykkelen. Når du har gjort det, er det bare å scanne QR-koden og kjøre i vei.

Selskapet som Skjærstad nå investerer i har fokus på sikkerhet, i tillegg til den grønne tanken. Derfor anbefaler de alltid at brukerne bruker hjelm når de bruker sparkesyklene. I tillegg skal trafikkreglene alltid følges og de oppfordrer til å kjøre på en ansvarlig måte. Syklene skal også parkeres på en tilfredsstillende måte, slik at de ikke blir i hinder for andre trafikanter og gående.

Ryde Technology AS ble stiftet vinteren 2019 og er derfor et ungt grønt innovativt selskap.

Skjærstad gikk også inn i styret i selskapet.